Bedrijfbezoek SPIESS bij TCS Houthalen

Bezoek van ons zusterbedrijf SPIESS uit Solingen

In mei 2021 werd de samenwerking tussen TCS NV Houthalen en Wilhelm Spiess Solingen geboren, wat de derde deelname van Group Timmers in Duitsland betekende. Vorige week waren we eindelijk in staat en zeer verheugd om onze Wilhelm Spiess collega's te verwelkomen in de TCS kantoren en productiefaciliteit in Houthalen, na de wisselvalligheden en onzekerheden rond COVID19 in het afgelopen jaar.

Tijdens het bezoek hebben alle meer dan 70 medewerkers die zich bezighouden met het ontwerpen, fabriceren, inspecteren en bedienen van kranen elkaar op professioneel en persoonlijk niveau leren kennen. De uitwisseling van expertise en nauwe samenwerking tussen gelijkgestemde professionals is wat ons inspireerde. Met de gebundelde krachten zijn TCS en Wilhelm Spiess nog gemotiveerder om een nog betere service en oplossingen op maat te leveren voor onze klanten, overal ter wereld.

Een geweldig uitgangspunt, dat een nieuw tijdperk van samenwerking inluidt, waarin we graag samenwerken met onze Duitse collega's om te leveren wat u van ons verwacht:
Onze expertise inzetten en u de inzet geven die u verdient.

Kijk op www.spiess-krane.de en www.timmers.be om te ontdekken wat beide bedrijven in het verleden al hebben gerealiseerd